Startup For Startup ציבורי
[search 0]
עוד
Download the App!
show episodes
 
Artwork

1
Startup for Startup

Powered by monday.com

icon
Unsubscribe
icon
Unsubscribe
שבועי
 
סטארטאפ פור סטארטאפ הוא הפודקאסט שבו אנחנו חולקים מהניסיון, מהידע, והתובנות שלנו כאן במאנדיי.קום וגם מחברות אחרות, ומיועד לכל מי שסטארטאפ מדבר אליו, לא משנה באיזה כיסא הוא יושב ברגעים אלו. מוזמנים להיכנס לאתר שלנו לתכנים נוספים - https://www.startupforstartup.com רק מתחילים? חפשו ׳Startup for Startup - צעדים ראשונים׳ If you’d like to listen to our podcast in English, search for “Startup for Startup - Global״
  continue reading
 
פרודקטיבי הוא הפודקאסט למנהלי ומנהלות מוצר מבית Startup for Startup, שבו אנחנו מביאים סיפורים אמיתיים של מנהלי ומנהלות מוצר מחברות שונות על בעיות מוצריות שהם נתקלו בהן, איך הם ניגשו לפתור אותן, ומה הלמידות שהם אספו בדרך. את הפודקאסט מגיש רן ארז, Product Lead במאנדיי, ומי שהקים ומנהל את קהילת Becoming Product Managers. רעיונות לשיפור? נושאים לשימור? ספרו לנו מה חשבתם על הפרק!
  continue reading
 
Artwork

1
הייטק בפקקים

Start-Up Nation Central מבית

icon
Unsubscribe
icon
Unsubscribe
שבועי
 
יזמות, סטארט-אפים, טכנולוגיה והעתיד. התכנית של האקו-סיסטם של ההייטק הישראלי מבית Startup Nation Central ובשיתוף ״כלכליסט״ ואצטדיון הסטארטאפ. עולים עם תכנית חדשה בכל יום חמישי ב 12:00. מוזמנים לצפות בנו בפייסבוק לייב של כלכליסט ולהצטרף לקבוצת הדיונים שלנו - https://www.facebook.com/groups/hitechbapkakim/ עם אדר חי, אורי טולידאנו ונירית כהן
  continue reading
 
Loading …
show series
 
איך הופכים רעיון טכנולוגי שאפתני לפיצ'ר אמיתי שמשתלב בתוך מוצר מורכב ובאמת מייצר ערך? בפרק הזה ליאת פלד, VP Product פנגו, מספרת לרן ארז על הדרך שעברה עם הצוות שלה כדי לפתח את פיצ'ר סריקת השלטים, כזה שמזהה מתוך תמונה של שלט חניה האם מותר להחנות, מתי ואיפה. זה נשמע פשוט, אבל מאחורי הקלעים עומדים אין ספור אתגרים: מאי-ודאות טכנולוגית, דרך בחירה מדויקת …
  continue reading
 
מה הופך מוצר לכזה שאנשים זוכרים וגם רוצים להשתמש בו? למה זה לפעמים טוב לצחוק על הבעיה של המשתמשים שלנו? איך בונים מודעות שעוררות רגש אצל קהל היעד שלנו? בפרק הזה אדוה שיסגל מארחת את מנו כהן, Head of Marketing במוצר ה-CRM של מאנדיי, לשיחה שמפרקת שלב אחר שלב איך לבנות סיפור סביב מוצר, למה לא מספיק להגיד “המוצר שלנו הוא הכי טוב”, ואיך יוצרים מסר שגורם …
  continue reading
 
איך סטארטאפ קטן יכול לתפוס את תשומת הלב של לקוחות אנטרפרייז, גם בלי תקציבי ענק? בפרק השבוע אנחנו חוזרים לארח את אודי לדרגור, צ’יף אוונגליסט ו־CMO לשעבר בגונג, לשיחה על שיווק חכם, יצירתי ומדויק, שמאפשר גם לחברות בתחילת הדרך לשחק במגרש של הגדולים. מוזמנים לצפות בפרק גם בגרסת הוידאו ביוטיוב או באתר Startup for Startup. מתי הרגע הנכון להתחיל להשקיע בשי…
  continue reading
 
העבודה כ-SDR מגיעה עם לא מעט אתגרים, ובבלוג שכתב מתיו דנאוף, Sales Development Representative במאנדיי, נשתף בכמה מהם מאותם אתגרים, איך הוא מתמודד איתם על בסיס יום יומי, והשיעורים שלמד בשנים האחרונות. החל מתסכול ממספרים נמוכים, דרך הצורך לבלוט מול אינסוף פניות מכירה, ועד ניהול זמן נכון בעולם עמוס בפולו-אפים וקולד-קולס, נדבר על סיפורים מהשטח, על דוגמ…
  continue reading
 
איך אפשר להפוך מיזוגים ורכישות לאסטרטגיה? איך שומרים על תרבות של חברה שההרכב שלה משתנה באופן תדיר? מה נדרש כדי להצליח לעשות את זה כבר מהשנה הראשונה בחיי חברה? כששומעים את צמד המילים מיזוגים ורכישות, זה תמיד נשמע כמו משהו שרק חברות גדולות יכולות לבצע. הנטייה שלנו היא לחשוב שהמקום של חברות קטנות בתוך העסקה הזאת הוא רק בצד הנקנה או המתמזג. עבור איירון…
  continue reading
 
מה זה מיתוג אישי ואיך אפשר לעשות את זה באופן לא מתאמץ או ״מפוצץ״? איך מוצאים את הנקודות שמבדלות אותנו, גם אם נדמה שאין לנו מה לחדש? ומה הדרך הכי טובה ליצור קשרים משמעותיים בעולם העבודה? השבוע בפרק ה-300 של הפודקאסט (!) אנחנו חוזרים לסדרת פרקי הסופטסקילז שלנו - כל הדברים שלא כתובים בקורות החיים אבל יכולים לעשות את כל ההבדל בקריירה. בפרק רוני הרניב מ…
  continue reading
 
תהליך גיוס ההון לסטארטאפים צעירים הוא מטבעו תהליך מורכב, תובעני, ולעיתים גם מתסכל. בעידן שבו כלי AI הופכים לחכמים ונגישים יותר, יזמים יכולים להיעזר בהם כדי לייעל את הפנייה למשקיעים, ממחקר שוק וניתוח פרסונות משקיעים, דרך כתיבת מצגות ומיילים מותאמים אישית, ועד סימולציה של שאלות מראיונות השקעה. אבל לצד כל ההזדמנויות, חשוב לזכור: משקיעים מזהים חוסר אות…
  continue reading
 
איך עושים ולידציה להזדמנות חדשה במוצר קיים? מתי עדיף להשתמש במשאבים הקיימיים ולא למהר לפתח חדשים? ולמה למנהלי מוצר כדאי לפעמים להיות גם קצת אנשי עסקים? כמנהלי מוצר אנחנו עלולים למצוא את עצמנו הרבה פעמים בפוזיציה של אלו שצריכים להגיד ׳לא׳.. אנחנו נחשפים להרבה מאוד הזדמנויות, והצורך להתפקס על המשימה הנוכחית מצד אחד והחשש מלפספס הזדמנויות מצד שני - מא…
  continue reading
 
איך יוצרים מנטליות בצוות של הגעה ליעדים? איזה כלים משמעותיים יש למנהל בתחילת הדרך? איך מנהל יכול למדוד את עצמו? בפרק השבוע אנחנו מביאים הקלטה של מפגש שערכנו עם רועי מן, שבו הוא סיפר על פרקטיקות שמלוות אותו עוד מתחילת הדרך, על העקרונות שמובילים אותנו במאנדיי סביב גיוס, קידום ופיטורים, וגם על איך אפשר למדוד את עצמנו בתור מנהלים. --- מוזמנים להצטרף אל…
  continue reading
 
איך אנחנו מתכננים קדימה כשמדובר במוצר שלנו? איך מוודאים שהתכנון נשאר מחובר לצרכים בשטח ורותמים פרסונות נוספות בארגון לתהליך? ועד כמה אנחנו יורדים לפרטי פרטים בתכנון הרואודמאפ וכמה משאירים מקום לאג׳יליות? תהליך תכנון מוצר של שנה מסוימת מתחיל בארגון הפרודקט של מאנדיי כבר במאי של השנה שלפני כן. זו דרך ארוכה, שבמהלכה הארגון שם דגש בין היתר על עמידה ביע…
  continue reading
 
בעידן שבו הבינה המלאכותית מתפתחת במהירות, ארגונים רבים עדיין מתנסים בהשקה של פתרונות מבוססי GenAI, במיוחד מול לקוחות. איך ניתן לפרוץ את מעגל ה"בטא" ולהגיע למימוש מלא? ניב נצר, Product Lead ב-ONE ZERO, צולל בבלוג הזה אל האתגרים המרכזיים: מהחשש לאמינות ולשקיפות ועד לחשיבה מחודשת על אדריכלות מודלים. דרך הסיפור של ״אלה״, הבנקאית הדיגיטלית של ONE ZERO, …
  continue reading
 
בשבועות האחרונים קהילת הטק בישראל לא יכלה להתעלם מ-Base 44, המוצר החדש של מאור שלמה, שהתפוצץ תוך פחות מחודשיים עם יותר ממאה אלף משתמשים ו-ARR של מעל 100,000 דולר (נכון להקלטת הפרק!). אבל איך זה קרה כל כך מהר, ומה אנחנו יכולים ללמוד מזה כמנהלי מוצר? בפרק הזה אנחנו צוללים להצלחה של Base 44, מנתחים איך כלים מבוססי AI משנים את הדרך שבה בונים מוצרים, וא…
  continue reading
 
מה השיקולים בבחירת מסלול Go To Market? מה המשמעות של Sales Led Growth ו-Product Led Growth ומה ההבדל ביניהם? ואילו אתגרים יש בכל אחד ממסלולי הצמיחה? בחירת אסטרטגיית צמיחה של סטארטאפ היא החלטה מורכבת וכזו שמשפיעה על כל אזור בחברה, משלב פיתוח המוצר ועד לאופן שבו היא מגיעה ללקוחות חדשים. בסדרת פרקים חדשה אנחנו נשתף בדרך של מאנדיי בבחירת מנוע הצמיחה של…
  continue reading
 
להיות יזם זה לא רק לחלום בגדול, זו גם ההתמודדות עם חוסר ודאות, משברים, ולילות בלי שינה. בפרק הזה של ״על הספה״, סדרת שיחות שבה אנחנו מדברים על האספקטים הפסיכולוגיים של יזמות - נועה מץ מארחת את אופיר ארליך, מייסד-שותף ומנכ"ל EON, לשיחה על הדלק שמניע יזמים. איך מתמודדים עם רגעים שבהם הכל נראה תקוע? מה עושים כשהדרך קדימה לא ברורה? ואיך אפשר להמשיך לרוץ…
  continue reading
 
יזמים רבים חושבים שהדרך היחידה לגייס כסף היא דרך משקיעים. אבל מה אם אפשר היה לקבל מימון – בלי לוותר על שליטה בחברה? מיכל זילברברג, מנכ"לית ומייסדת-שותפה של Twina, חושפת בפרק את העולם של מימון לא מדלל – מענקים ממשלתיים ובינלאומיים שיכולים לעזור לסטארטאפ שלך לצמוח בלי לדלל אחזקות. בפרק אודיו-בלוג הזה, נבין למה מדינות משקיעות מיליארדים בטכנולוגיה, איל…
  continue reading
 
איך יודעים שהפתרון שלנו עובד? למה לפעמים חוויה קלה מדי דווקא עלולה לפגוע בהבנה של המשתמשים? מה אפשר ללמוד מחוויות Co-pilot ואיך ליישם אותן נכון? איך אנחנו כאנשי מוצר יכולים להתמודד עם הרגע שבו משתמשים נכנסים למערכת, אבל לא ממש יודעים איך להתחיל? רזיאל איינהורן, פרודקט ב-Pecan AI, משתף בתהליך שעברו כדי לפתור את "בעיית הדף הלבן". בפרק רן ארז מדבר עם …
  continue reading
 
מכירה לאנטרפרייז היא תהליך מורכב ומאתגר. אחרי שבפרק הקודם דיברנו על השלבים הראשונים—איך יוצרים קשר ראשוני, בונים אמון ומציגים דמו, הגיע הזמן לצלול לחלק השני במסע: איך הופכים התעניינות לעסקה סגורה? בפרק הזה, יחד עם אמיתי וייזר, Director of Sales, ו-שקד הרשקוביץ, Solution Engineering Manager במאנדיי, נמשיך לפרק את שלבי המכירה ונעמיק באתגרים שמגיעים כ…
  continue reading
 
למכור את המוצר שלנו לחברות קטנות ובינוניות זה דבר אחד, אבל איך מוכרים לחברה עם אלפי עובדים, מחלקות מסועפות, שלל צרכים מגוונים ותהליכי רכש ארוכים? זהו מסע מורכב – מהצעד הראשון של יצירת קשר ועד הרגע שבו העסקה נסגרת (או נופלת). מכירה לאנטרפרייז היא שפה, ובפרק השבוע ננסה להתחיל ללמוד אותה. בפרק הזה אנחנו בחלק הראשון של ספיישל בשני חלקים, שבו נפרק שלב א…
  continue reading
 
בכל סטארטאפ יש טעויות – השאלה היא איך לומדים מהן. יוסי אברמוב, Head of Engineering ב-Lili, משתף בחמישה אתגרים מרכזיים שבהם נתקל בצמיחת קבוצת הפיתוח של החברה, ואיך כל אחד מהם הפך לשיעור חשוב. מבחירות טכנולוגיות, דרך דילמות של Outsource מול פיתוח פנימי, ועד מבנה הצוותים, גיוס מפתחים ודוקומנטציה – הפרק הזה מלא בתובנות פרקטיות למי שמוביל צוותי פיתוח או…
  continue reading
 
מנהלי ומנהלות מוצר מתמודדים עם דילמה מתמדת: איך לזוז מהר ולספק ערך ללקוחות, בלי לוותר על חדשנות והשקעה בפתרונות ארוכי טווח? בפרק הזה אנחנו צוללים בדיוק לשאלה הזו עם יהונתן כהן, VP Product ב-Upwind. בפרק רן ארז מדבר עם יהונתן על איך לזהות הזדמנויות מתוך בקשות קטנות של לקוחות, איך להחליט אם להשקיע ב-POC זריז או בפיצ'ר עמוק יותר, ואיך מוודאים שהמוצר נ…
  continue reading
 
איך נותנים שירות אישי ומדויק ללקוחות כשחברה גדלה בקצב מהיר? איך ממשיכים להקשיב לכל לקוח בלי להעמיס על הצוות? איך מודדים יעילות של צוותי CS? בפרק השבוע, אדוה שיסגל יושבת לשיחה עם קים לנדאו, CS Regional Director במאנדיי ותומר שדה, Senior Pooled CSM, כדי לדבר על איך עושים CS בסקייל – בלי לפגוע בחוויית המשתמש. הם משתפים מה קורה מאחורי הקלעים: איך הם מח…
  continue reading
 
כשיוני אלבז הקים את Loox עם שותפו, הם עשו את מה שכמעט כל יזם עושה – הכינו מצגת, רצו בין קרנות והציעו את המוצר שלהם. רק שהיה פרט קטן שהפריע: אף אחד לא רצה להשקיע. במקום לוותר, הם בחרו ללכת על בוטסטראפ ולבנות עסק עם הכנסות בלי גיוסים, ועם חופש להוביל את החברה לבד. היום Loox היא חברה רווחית, עם הכנסות של עשרות מיליוני דולרים, וכל זה עם צוות של כ-60 אי…
  continue reading
 
להוביל סטארטאפ זה מסע מרגש ומלא משמעות, אבל לצד ההצלחות מגיע גם אתגר לא מדובר – הבדידות שבתפקיד המנכ"ל. בפרק הזה נצלול לעומק התחושה שמלווה מנהלים רבים, החל מהשלבים הראשונים של הסטארטאפ ועד לחברות ענק. למה מנכ"לים רבים מרגישים לבד, אפילו כשהם מוקפים באנשים תומכים? ואיך קבלת החלטות כבדות משקל מגבירה את הבדידות ומעמידה אותם מול רגעים קשים של אחריות אי…
  continue reading
 
איך הופכים את השימוש במוצר שלנו להרגל? מה החשיבות של שבעת החברים הראשונים שלנו בפייסבוק? למה כדאי לשלוח נוטיפיקיישנס ליוזרים שלנו? לכל חברה יש שלושה מנועי צמיחה - Acquisition (רכישת משתמשים), Retention (שימור משתמשים) ו - Activation - הפיכה של משתמשים למשתמשים פעילים. על מנת לוודא שמשתמש חדש יהפוך למשתמש קבוע במוצר, הוא צריך למצוא בו ערך ולרצות להש…
  continue reading
 
בכל יום בעבודה אנחנו נמצאים באינטרקציות של משא ומתן, מנסים לשכנע מישהו בדעה המקצועית שלנו, או לרתום אנשים למטרה שלנו. יכול להיות שמדובר בבוס - שיגבה את הרעיון שלנו, הצוות שירוץ איתנו על פיצ'ר חדש, או את הלקוח שיבחר בנו. אבל איך גורמים לטיעון שלנו להיות באמת משכנע? בפרק השבוע רוני הרניב מדברת עם עמיחי אבן חן, סניור פרודקט מנג׳ר במאנדיי וזוכה אליפות …
  continue reading
 
בעולם של היום זה ברור שתוכן הוא חלק מהעסק - אבל איך אפשר להפוך לייקים לצמיחה עסקית? איך יוצרים תוכן ברשתות שלא רק צובר צפיות, אלא גם מביא לקוחות, בונה אמון והופך סטארטאפ למותג? חדש! הפרק שלנו זמין לצפייה גם בגרסת וידאו ביוטיוב. לחצו כאן השבוע בפרק אנחנו מדברים עם נוסייר יאסין (נאס דיילי), אחד מיוצרי התוכן המובילים בעולם, עם יותר מ-68 מיליון עוקבים …
  continue reading
 
איך מתכננים תקציב סטארטאפ בצורה חכמה? סלביק מרקוביץ׳, Co-founder & CEO של Descope, משתף מניסיונו כיזם וכמשקיע על עקרונות קריטיים לניהול קצב שריפת המזומנים והגיוס הבא. למה לא תמיד נכון לגייס לפי הכללים המקובלים של 24-30 חודשים? איך מגדירים יעד עסקי שמוביל את תכנון התקציב? ולמה עיקרון "זהבה ושלושת הדובים" תקף גם בעולם הפיננסים של סטארטאפים? בפרק הזה …
  continue reading
 
איך מנהל מוצר צריך לחשוב על בעיות לפתור, כשהטכנולוגיה מתפתחת יותר מהר מהבקשות של הלקוחות? בפרק השבוע רן ארז מדבר עם אבירם מרום, Senior Product Manager ב-Riverside על האתגרים הייחודיים בניהול מוצר שבאים עם טכנולוגיות שמבוססות על בינה מלאכותית, איך בונים פיצ׳rים שימושיים ולא רק גימיקים, מתי כדאי לשחרר מוצר לא מושלם כדי ללמוד מהיוזרים, ואיך מוצאים את …
  continue reading
 
מה ההבדלים הקריטיים בין דיווחים פיננסיים בישראל לעומת ארה"ב? איך לבחור את המערכות הנכונות לניהול כספים? ומהן הטעויות הנפוצות שיכולות לעלות לנו ביוקר? בפרק השבוע אנחנו צוללים לעומק האתגרים וההזדמנויות של הקמת פעילות עסקית בארצות הברית. גלעד פנחס, רואה חשבון ועורך דין ממשרד ERP, משתף במפת הדרכים שכל סטארטאפ ישראלי חייב להכיר כשהוא מתרחב לשוק האמריקאי…
  continue reading
 
השבוע אנחנו בעוד פרק של מיני סדרה שעוסקת בבניית סטארטאפים בניו יורק, ובשאלה עד כמה אנחנו רוצים להיות קרובים לשוק האמריקאי כשאנחנו מקימים את הסטארטאפ שלנו. בפרק אנחנו צוללים אל המסע האישי והמקצועי של ניר לזניק, מייסד ומנכ"ל חברת Sedric, שעבר לניו יורק כדי לקדם את פעילות החברה בשוק האמריקאי. ניר משתף בכנות על הדילמות הגדולות – מההחלטה לעזוב את החיים …
  continue reading
 
בעולם המהיר של ניהול פיתוח תוכנה, ההמלצות המסורתיות של "90 הימים הראשונים" כבר אינן רלוונטיות כפי שהיו פעם. באודיו-בלוג הזה, דניס נרוש Director of AI, Elementor מציע אלטרנטיבה לדינמיקה של ההתחלה בתפקיד חדש – במקום להשקיע חודשים בלמידה ובתכנון, יש לפעול במהירות וליצור השפעה מיידית. דרך פגישות הכרות מהירות, הבנת צרכי הארגון והצוות, ותיעדוף בעיות דחופ…
  continue reading
 
עולם ה-AI מתקדם במהירות שיא ונראה שכל יום יוצאים כלים חדשים שיכולים להשתלב בתהליך העבודה שלנו, אבל איך עומדים בקצב? בפרק השבוע רן ארז יושב לשיחה עם נטלי רודניצקי דלל, Senior Product Manager בפאלו אלטו נטוורקס, לשיחה על איך כלי AI יכולים להפוך לשותפים בעבודת מנהלי המוצר. נטלי מספרת איך היא משלבת את ChatGPT, Notebook LM, טיקטוק וכלים נוספים בכל שלבי …
  continue reading
 
"עוד לא פגשתי יזם ישראלי אחד שאמר באתי, בניתי צוות מכירות פצצה וניצחתי". השבוע אנחנו בפרק נוסף במיני-סדרה שעוסקת בבניית סטארט-אפ ארה״ב, ובשאלה עד כמה אנחנו צריכים להיות קרובים לשוק האמריקאי בהקמה של הסטארטאפ שלנו. בפרק דריה ורטהיים מארחת את ליאור פנסו, קו-פאונדר ו-COO לשעבר של חברת Qwak, שנמכרה ל-JFrog. ליאור משתף על המסע שלו להקמת פעילות המכירות ש…
  continue reading
 
איך מוצאים לקוחות ראשונים בעיר כמו עצומה ניו-יורק? מה חשוב לקחת בחשבון כשמקימים צוות חדש במדינה זרה, ואיך אפשר להתכונן למעבר לתפוח הגדול? כשיוצאים לדרך בהקמת סטארט-אפ, לא מעט יזמים שואלים את עצמם האם המסע יתחיל כאן בישראל או אולי המעבר לארה״ב הוא הכרחי? ובכלל - עד כמה אנחנו צריכים להיות קרובים לשוק האמריקאי? בפרק הזה של "Startup for Startup - מהדור…
  continue reading
 
בבלוג השבוע, טלאור זקש, מייסד ושותף מנהל eHealth Ventures, מדבר על הסיבה המרכזית לתפיסתו שיזמים מקבלים תשובה שלילית על השקעה: מודל פיננסי חלש. מודל פיננסי כולל את כל התחזיות לגבי הפעילות הפיננסית של החברה, הגדרת שווקים וסגמנטים של לקוחות, תמחיר, תחזית הכנסות, תחזית הוצאות, תזרים מזומנים, צורך בהשקעות ועוד. למעשה, המודל העסקי הוא תמצית התכנית העסקית…
  continue reading
 
איך מנהלי מוצר יכולים לעבוד עם צוותי מחקר כדי להפוך רעיונות טכנולוגיים למוצרים מנצחים? בפרק הזה של ״פרודקטיבי״ רן ארז יושב לשיחה עם קרן כץ, Product Lead באייפקס, על האתגרים שבשילוב AI והתאמתו לבעיה במוצר שלנו. דרך סיפורה האישי על פרויקט שאפתני שנכשל לאחר חמש שנים של עבודה, קרן משתפת תובנות חשובות על הפערים שיכולים להיווצר בין מנהלי מוצר לבין חוקרים…
  continue reading
 
״אז, ספר/י קצת על עצמך?״. הרבה מאוד אנשים מתקשים לענות על השאלה הלכאורה פשוטה הזו, למרות שהיא עולה כמעט בכל פגישה ראשונה, בין אם מדובר בפגישה אישית ובין אם מקצועית. לעיתים הקושי נובע ממבוכה ולעיתים בשל האתגר להבין מה בדיוק הדבר הנכון לספר בכל סיטואציה. בפרק היום אנחנו צוללים לעומק עולם ההצגה העצמית בעולם מקצועי, ובוחנים איך אפשר להשתמש בכלים סיפורי…
  continue reading
 
בסדרה חדשה בפודקאסט אנחנו יוצאים למסע מעט אחר, שמעמיק מתחת לפני השטח של עולם היזמות, ונוגע באתגרים השקטים והמורכבויות הרגשיות שמלווים יזמים לאורך הדרך. בפרק הראשון נועה מץ, פסיכולוגית סטארטאפים ובעברה שותפה בקרן הון סיכון, יושבת עם רן ריבנזפט, שותף מייסד ו-CTO של חברת ״אפסגון״ לשיחה אינטימית על שני הקשרים שעיצבו את חייו כיזם: מערכת היחסים עם השותף …
  continue reading
 
הפעם באודיו-בלוג, דוד בן בסט, VP Platform ב-Fireblocks משתף בדגשים ההכרחיים לסקייל ארגוני. לתפיסתו, צוותי הפיתוח הם אבני הבניין של הארגון ועל כן סקייל ארגוני הוא למעשה סקייל של צוותי פיתוח אפקטיביים. דוד משתף בבלוג את התובנות שלו בדגש על ניהול צוותים אפקטיביים, עקביות וצמיחה אישית כחלק משגרת העבודה. קריינות: תומר לוי לבלוג הכתוב באתר לחצו כאן See o…
  continue reading
 
הדרך ל-A\B טסט מנצח סלולה בהרבה טעויות ואתגרים והשבוע בפרק אנחנו רוצים לתת לכם 5 נקודות למחשבה לפני שאתם ניגשים לבנות את ה-A\B טסט הבא שלכם. החל מהכנת דאשבורד לפני פיתוח הפיצ׳ר, דרך ניתוח מראש מה יקרה אם הטסט ייכשל ומה יקרה אם הוא יצליח, ועד הדרך לוודא שזה אפשרי לחזור אחורה במקרה והטסט נכשל. האזינו לפרק ״בקצרה״ של פרודקטיבי, בו רן ארז משתף כלים וטי…
  continue reading
 
איך מכניסים תחום חדש לחברה והופכים אותו למשמעותי, גדול ורווחי מספיק? איך לוקחים את הפוטנציאל שזיהינו באזור מסוים ומפיקים ממנו את המירב? איך יודעים שעברנו את כל השלבים הנכונים בדרך? פרק מתוך "פרודקטיבי״, פודקאסט המוצר של Startup for Startup, שבו אנחנו מארחים אנשי ונשות מוצר מחברות שונות על אתגרים מוצריים שהם נתקלו בהם, איך הם התמודדו איתם וכמובן מהם…
  continue reading
 
מה המטרה מאחורי Startup for Startup? איך נראית הקהילה שלנו היום? ולאן הולכים מכאן? Startup for Startup התחילה בתור יוזמה חדשה לפני יותר מ-6 שנים, במטרה לחלוק ידע ותובנות עם כל מי שעולם הסטארטאפים מדבר אליו. מאז לא מעט דברים השתנו, ולפודקאסט נוספה גם קהילה שצמחה עם הזמן לכ-30 אלף חברים, עשרות אירועים שמתקיימים בשנה, ואתר עם פלטפורמת חיבורים ייחודית …
  continue reading
 
פרקי האודיו-בלוג של Startup for Startup חוזרים! הצטרפו אלינו לגרסת האודיו של הבלוגים שהכי אהבתם באתר שלנו. והפעם, דניס נרוש, Director of AI ב-Elementor, משתף ב-4 טקסים שימושיים שפיתח לאורך הקריירה שלו ויכולים לעזור לכם לבנות צוות חזק ומוצר מנצח. קריינות: תומר לוי לגרסה הכתובה של הבלוג לחצו כאן See omnystudio.com/listener for privacy information.…
  continue reading
 
ניהול מוצר היא דרך חיים - להסתכל על ההתרחשויות מפריזמה ששואלת: ״מה אנחנו מנסים לעשות בעולם, איך אנחנו פותרים את הבעיה שנמצאת בפנינו?״ וגם כשהקמנו את הפודקאסט הזה לפני יותר משנה הסתכלנו עליו מהתחלה כמו על מוצר - רצינו לדעת מה האימפקט של הפודקאסט, מה הוא הזיז בעולם האמיתי. בפרק מיוחד לקראת סוף 2024 רן ארז ומפיקת ״פרודקטיבי״ רוני הרניב מדברים על הצבת …
  continue reading
 
מה הדרך הנכונה עבור יזמים ליצור קשר עם קרנות הון סיכון? מה המטרה המרכזית בפגישה ראשונה עם משקיעים? מהן הטעויות הגדולות שאפשר לעשות בפגישה כזו? אדם פישר הוא שותף בקרן בסמר, אחת הקרנות הגדולות והוותיקות בארה"ב ובישראל. במהלך יותר מ-20 שנות קריירה בקרנות הון סיכון אדם הפך לאחד ממשקיעי ה-Early stage הבולטים, כשברקורד שלנו ישנן השקעות ביותר מ-60 חברות כ…
  continue reading
 
המטרה שלנו ב-Startup for Startup היא לדחוף את האקו סיסטם הישראלי קדימה, והחודש אנחנו רוצים להתמקד בלוודא שאתם מכירים את כל אחת מהיוזמות שיש לנו, ומעמיקים את הידע בנושאים שהכי מעניינים אתכם ואתכן. נתחיל את החודש בלדבר על אחד השלבים שהכי נוגעים ליזמים צעירים - מציאת קו-פאונדר ועבודה משותפת עם קו פאונדר. השבוע בפרק נספר את הסיפור של שתי פאונדריות שהן …
  continue reading
 
איך מרחיבים את השימוש במוצר שלנו לתרחישים נוספים? איך ממשיכים לייצר ערך ללקוחות גם אחרי ההטמעה הראשונית? מה התפקיד של מנהלי מוצר בהרחבת השימוש במוצר מעבר למטרה הראשונית שלו? "הבעיה היא שכשעושים אונבורדינג למוצר בפעם הראשונה, יש הרבה מאוד פוקוס ומומנטום – כולם מתלהבים, מתחילים עם מוצר פשוט שמיישם את הסיבה הראשונה שבגללה הלקוח רכש אותו. אבל זה לא מספ…
  continue reading
 
איך עבודה עם פרטנרים יכולה להקפיץ את ההכנסות של החברה? למה צריך מחלקת פרטנרשיפס כשיש צוותי מכירות חזקים? איך מפיקים את המירב משיתוף פעולה עם הפרטנרים שלנו? יותר מ-250 מיליון דולר מהכסף שמאנדיי מנהלת (ז״א רבע מכלל ה-ARR של החברה) נכנס ממכירות שמבצעים הפרטנרים שלה, ז״א חברות חיצוניות שעובדות בשיתוף פעולה עם מאנדיי, מוכרות ומטמיעות את המוצר שלה. הנתון…
  continue reading
 
איך מתחילים מסע של מעבר תפקיד בתוך הארגון? איך מאזנים בין התפקיד הקודם לתפקיד החדש? ומה המערכת יכולה לעשות כדי לעזור למעבר להיות מוצלח? היינו רוצים לחשוב שאנחנו מצליחים להתקדם בחיים בזכות הכישרון, החוכמה והמסירות שלנו לבדם, אבל זה לא תמיד המצב. לפעמים כדי להתקדם ולצמוח צריך לדעת לפעול, להיות פרואקטיביים, לזהות הזדמנויות וללכת עליהן עד הסוף. אלמוג ר…
  continue reading
 
חברות רבות עוסקות בשאלת האמון בין משתמשי המוצר שלהן לבין התוצאות שהוא מספק. חברת Honeycomb מתעסקת גם היא בשאלה הזו כשהיא מספקת ביטוח למבנים בשוק האמריקאי ומתמודדת עם שוק ותיק שמסתמך על תהליכים מסורתיים להערכת סיכון. אז איך אפשר לבנות אמון ולגרום למשתמשים מסורתיים לאמץ את המוצר שלנו, להסתמך על תוצאות המודל שלנו ובסופו של דבר לשפר את עבודתם? בפרק השב…
  continue reading
 
Loading …

מדריך עזר מהיר

האזן לתוכנית הזו בזמן שאתה חוקר
הפעלה

OSZAR »